Oostmakelaardij, de makelaar voor Emmen en omgeving

Zoekt u een aankoopmakelaar?

Als u een koopwoning zoekt in Emmen, Klazienaveen of Erica dan komt u automatisch terecht bij Oostmakelaardij. Marc Oost van Oostmakelaardij heeft meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van kopers in het zuidoosten van Drenthe bij het doen van misschien wel hun belangrijkste aankoop van hun leven, hun woning. Dan is het verstandig om niet over een nacht ijs te gaan, maar je grondig te laten voorlichten door een ervaren vakman die zegt waar het op staat.

Zoekt u een verkoopmakelaar of verhuurmakelaar?

Wilt u uw woning verkopen of verhuren? Dan heeft u een bemiddelaar nodig met een uitgebreid netwerk. Een partner die u kunt vertrouwen en die het vertrouwen heeft van zijn relaties. Ook dan is Marc Oost de voor de hand liggende keuze. Samen met Oostmakelaardij vindt u de juiste koper of de perfecte huurder. Met de uitgebreide ervaring die Oostmakelaardij de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd kunt u vertrouwen op een gedegen en succesvol verkoop- of verhuurtraject.

Zoekt u een woning in Duitsland?

Door de stijgende huizenprijzen in Nederland is er voldoende reden om uw blik oostwaarts richten: in Duitsland zijn de huizenprijzen beduidend lager, terwijl de kwaliteit van de huizen minimaal vergelijkbaar is. De afgelopen jaren zijn tientallen landgenoten u voorgegaan door te verhuizen naar Nederland. Dat dit geen eenvoudige stap is, is duidelijk, maar als u het besluit hebt genomen kunt u vertrouwen op Marc Oost en Oostmakelaardij om uw verkoopproces te ondersteunen waar dat kan. De afgelopen jaren heeft Oostmakelaardij een schat aan ervaring opgedaan met deze trajecten. Ervaring waarmee u uw voordeel kunt doen.

Bel vandaag nog naar Oostmakelaardij +31 (0) 591-221683 voor een vrijblijvend gesprek. Mailen kan natuurlijk ook naar info@oostmakelaardij.nl.