Wonen in Duitsland? Schakel de juiste makelaar in

Je bent al een tijdje niet meer gelukkig in Nederland, je hebt een nieuwe baan gevonden in Duitsland of je wil gewoon graag in het mooie, groene en ruime Duitsland wonen. Je hebt besloten dat je gaat verhuizen, maar dan moet je nog wel een mooi huis zien te vinden in ons buurland. Wil je zeker weten dat je het perfecte huis vindt en dat je hier niet te veel voor betaalt? Ga dan niet zelf op zoek naar een woning, maar schakel hier een makelaar voor in.

Een makelaar inhuren: waarom?
Zoek je in Nederland naar een nieuwe woning, dan is het al verstandig om een makelaar in te huren voor jouw zoektocht. Ga je naar Duitsland verhuizen, dan is de ondersteuning van een professionele makelaar nog belangrijker. Een makelaar kan je namelijk niet alleen helpen de beste woning in Duitsland te vinden, maar helpt je ook met het aankopen van deze woning. Zo weet een makelaar als Holland Immocenter van hollandimmocenter.com/nl precies met welke Duitse wetten je te maken hebt bij het kopen van een Duitse woning, maar ook hoe je het beste kunt onderhandelen.

Vind jouw droomhuis in Duitsland
Wil jij jouw droomhuis in Duitsland vinden en hier zo snel mogelijk in trekken? Ga dan op zoek naar een makelaar die jou kan helpen je droomhuis te vinden en aan te schaffen. Voor je het weet, kun je in jouw nieuwe woning trekken.

Huis in Duitsland

Denk er over na om in Duitsland te gaan wonen? Dan ben je lang niet de enige! Huizen in Duitsland zijn namelijk ongekend populair bij Nederlanders en dat is natuurlijk niet zomaar. Makelaars als oostmakelaardij.nl hebben zelfs een uitgebreid en divers aanbod in Duitsland. Maar wat is er dan precies zo aantrekkelijk aan het wonen in Duitsland? Waarom kiezen steeds meer Nederlanders hier voor?

Het is fantastisch wonen!
Allereerst is het fantastisch wonen in Duitsland. De wijken zijn ruim opgezet waardoor ieder huis beschikt over een groot stuk grond. Daardoor beschik je vrijwel altijd over een grote tuin bij je huis én een eigen garage. En bovendien betaal je daar ook nog eens heel weinig voor, getuige de prijzen bij oostmakelaardij.nl. De huisprijzen zijn in Duitsland namelijk stukken lager dan in Nederland. Voor hetzelfde geld waar je in Nederland een twee-onder-éénkap woning voor koopt, schaf je in Duitsland een vrijstaand huis aan. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je huis te laten bouwen op een stuk grond. Wanneer je overigens een Nederland inkomen hebt, kun je ervoor kiezen om aan de belastingplicht in Nederland te voldoen, waarmee je ook recht hebt op hypotheekrenteaftrek.

Ook het leven is er geweldig!
In Duitsland gelden nog ouderwetse normen, waarden en omgangsvormen, waardoor vooral ouderen het hier geweldig naar hun zin hebben. Het leven is er bovendien stukken voordeliger. Wat dacht je van de wegenbelasting die stukken lager ligt of de goedkope benzine? Zelfs de dagelijkse boodschappen zijn goedkoper!