Een geweldig huis gekocht over de grens!

Mijn man en ik waren al een tijd op zoek naar een andere woning. Wij waren helemaal klaar met Nederland en wilden ergens anders heen. Wij hoorden veel goede verhalen over Duitsland en besloten daar dus heen te gaan. Dit omdat het toch nog dicht bij onze familie in Nederland is, maar toch een hele nieuwe omgeving.

Toch is verhuizen naar Duitsland in eerste instantie lastiger dan je zelf denkt. We dachten bijna dat ons plan niet meer door kon gaan tot we Oostmakelaardij.nl ontdekten. Dit is een makelaar gespecialiseerd in het oosten van Nederland en Duitsland. We namen meteen contact op.

Oostmakelaardij.nl kent een enorm gevarieerd en uitgebreid aanbod. Wij zagen dan ook talloze huizen die onze interesse hadden. Na een aantal bezichtigingen waren wij al verliefd geworden op een huis. We dachten dat het lastig zou zijn om naar Duitsland te verhuizen, maar wij werden goed gesteund door de makelaar.

Wij wonen nu al een aantal maanden in Duitsland. Wij zijn erg blij met onze aankoop. Wij wonen nu voor een goede prijs in een vrijstaand huis. Iets dat we in Nederland nooit zouden hebben kunnen betalen. Helemaal blij dus.